IMGM2437_websize_fotograaf.lauri.laan (1).jpg
 

Meie  restorani  lugu

Kolm Sõsarat on enamat kui restoran või toitlustusasutus. Meie teekond on osa perekonna loost, mis jutustab põlvkondade kaupa põlluharimisest, loomapidamisest ja looduse rütmis elamisest. Oleme alati teadnud, mis on meie toidulaual, kus see on kasvanud ja kuidas see on pühendumusega eineks valmistatud.

Pakkusime üle kümne aasta oma juurtest inspireeritud toiduelamusi eri viisidel,
kuni 2019. aastal täitus meie ühine unistus ning avasime Valgamaal Lüllemäe külas oma restorani.

Siin, maalilise Karula rahvuspargi veerel kanname tänapäevases võtmes edasi oma esivanemate väärtusi ja oskusi – nii toitu valmistades ja kasvatades kui ka külalisi vastu võttes. 

 

See kõik on osa loost, mis on suurem kui meie.

Kerti,  Kadri  ja Triin