Peakoka käekiri

Meie köögis loob maitsekooslusi Kerti, kelle käekiri on lihtne ja puhaste maitsetega.

Külalised, kes ei sea toorainele ega menüüle piiranguid, lubades Kertil vabalt loomingulisust rakendada, saavad kindlasti parima osa tema kokakunstist.


Hindame kõrgelt keskkonnasäästlikkust ja toiduteadlikkust, mistõttu hoiame au sees oma aiast ja ümbruskonna metsadest pärit hooajalist toorainet. Nii hoolitseb meie aia taimede külvi ja viljumise eest Kadri ning Karula kuplite roheluses kasvatab lambaid meile Triin.


Tänu meie kirglikest aednikest, korilastest ja hoidistajatest vanematele jõuavad menüüsse nii varakevadised kuusevõrsed, sügisesed puravikud kui ka talveks varutud ebaküdooniapüree. Võimalusel lisab Kerti erilise sümbolina taldrikutele silmailuks söödavaid lilli või rohelisi võrseid.


Sõprus kohalike taime- ja loomakasvatajate ning lihunikega on üks põhjuseid, miks Kerti soovib ise käia nende juures toorainet valimas või näiteks sparglitel järel. Ka joogikaardilt leiab kodumaiste väiketootjate alkohoolsed joogid, mis toiduelamust täiustavad.


Vähetähtis pole ka koostöö keraamikutega – paljud lauanõud on valmistatud spetsiaalselt meie restoranile.

 

Galerii