top of page
DSC_5220.JPG
Üles

Menüü

Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.

 

Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele hooajalisi maitseid.

 

Suvisel hooajal pakume külalistele 7-käigulist degustatsioonimenüüd hinnaga 149 eurot/külaline.

Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke  nii tuntud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.  

 

A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole. 

Anchor 1
IMG_9852 2_edited.jpg

Külluse aeg

mai - 14. september

Restorani laual on suvemenüü, mida meie peakokk Kerti kirjeldab järgmiselt:

 

"Meie seekordses külluse aja menüüs on rohkelt aiast korjatud värskust ning metsaande, rammusamaid maitseid lisavad lammas, rohumaaveis, angerjas ja forell.".

Aadress

Kirikumõisa tee 9

Lüllemäe küla

68116

Valgamaa

Reserveeringutele avatud

Suvemenüü kuni septembri keskpaigani.

Vabade laudade info DinnerBooking'us.

Kontakt

MICHELIN 2025_Green Star_1_E-label.png
Falstaff.png
White Guide_logo_2021-22-23_Kolm Sõsarat (700 × 300 px).png
  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor

© Restoran Kolm Sõsarat 2025

bottom of page