
Menüü
Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.
Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele hooajalisi maitseid.
Sügis-talvisel hooajal, oktoobrist aprillini pakume külalistele 7-käigulist degustatsioonimenüüd hinnaga 89 eurot/külaline.
Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke nii tuntud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.
A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole.
Hooajad
.jpg)
Advendiaeg
detsember - jaanuari keskpaik
Pühade eel ja uue aasta alguses pakume advendiaja erimenüüd seltskondadele suurusega kaheksa kuni 20 inimest.
Lisainfo avaldame lähiajal.
Külluse aeg
juuli - september
Peakoka inspiratsioon lapsepõlvesuvedest, värske heina lõhnast ja toompihlakad kraavipervel.
Noodid: aasalilled, noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, suvemarjad, pärnaõied, esimene linnumagus, lammas ja kala.


Viljade aeg
oktoober - jaanuar
Peakoka inspiratsioon sügise küpsusest ja värvide mängust.
Noodid: puravik, ebaküdoonia, õun, kõrvits, peet, mädarõigas, maapirn, Karula lammas.
Advendiaeg
28. november - 30. detsember
Advendiaja 4-käiguline jõulumaitsete menüü seltskondadele suurusega 8 kuni 16 inimest.
Peakoka inspiratsioon: Karula lammas, puravikud ja suvel sahvrisse hoidistatud viljad. Tervituseks pakume jõulujooki.
