Ebaküdoonia_Kolm Sõsarat_Foto Maarja Vaikmaa.jpg
 
Restorani Kolm Sõsarat menüü kirjeldus. Kohalik ja hooajaline tooraine

Menüü

Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.

Pakume külalistele 6-käigulist toiduelamust hinnaga 79 eurot/külaline. Õhtusöögi nautimiseks palume aega varuda kolm tundi.  

 

Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke  nii tundud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke.  A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole. 

Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele viie hooaja maitseid. Iga hooaja alguses kuulutame välja  avaõhtusöögi, kuhu ootame gastronoomiahuvilisi esimeste seas uusi maitseid proovima.

Hooajad

 
Viljade aeg restoranis Kolm Sõsarat. Sügismenüü, salat, tomatid, juurikad, suvikõrvits

Viljade aeg

oktoober - jaanuar

Peakoka inspiratsioon sügise küpsusest ja värvide mängust.

 

Noodid: puravik, ebaküdoonia, õun, kõrvits, peet, mädarõigas, maapirn, Karula lammas.

Advendiaeg

28. november - 30. detsember

Advendiaja 4-käigulist jõulumaitsete menüüd
hinnaga 59 eurot/külaline pakume seltskondadele suurusega 8 kuni 16 inimest. 

Jõululõuna või -õhtusöögi broneerimiseks kolleegidele
või sõpruskonnale palun saada meile päring siin.

Peakoka inspiratsioon: Karula lammas, puravikud ja suvel sahvrisse hoidistatud viljad. Tervituseks pakume jõulujooki.

Karula lammas_jõulumenüü_Kolm Sõsarat_fo
Karge aeg restoranis Kolm Sõsarat. Jäälilled akendel. Härmas aken. Talv

Karge aeg

jaanuar - aprill

Menüü kirjelduse avaldame uue aasta eel.

 

Möödunud hooajad 2022/23

Peakoka inspiratsioon esimestest rohelistest võrsetest, varajastest õitest ja kergemast lihast ning kalast. 


Noodid: kuusevõrsed, naat, karulauk, kasemahl, spargel, nurmenukk

Restoran Kolm Sõsarat_Tärkamise aeg_menüü.jpg

Tärkamise aeg

mai - juuni

Külluse aeg

juuli - september

Peakoka inspiratsioon lapsepõlvesuvedest, värske heina lõhnast ja toompihlakad kraavipervel.

Noodid: aasalilled, noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, suvemarjad, pärnaõied, esimene linnumagus, lammas ja kala.

Külluse aeg restoranis Kolm Sõsarat. Suvemenüü, mustad sõstrad, tikrid, maasikad, vaarikad, punased sõstrad