top of page
Kolm_sosarat_menu-WEB-18.jpg
Üles

Menüü

Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.

 

Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele hooajalisi maitseid.

 

Sügis-talvisel hooajal, oktoobrist aprillini pakume külalistele 7-käigulist degustatsioonimenüüd hinnaga 89 eurot/külaline.

Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke  nii tuntud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.  

 

A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole. 

Hooajad

Hooajad
DSC_7937.JPG

Tüüne aeg

oktoober - aprill

Sügis-talvine hooaeg annab meie peakokale võimaluse avada inspiratsiooni ammutamiseks meie rikkalikud salved ja sahvrid. ​

Hooaja avame 7. oktoobril kl 17.

DSC_2334 (1).jpg

Advendiaeg

detsember - jaanuari keskpaik 

Pühade eel ja uue aasta alguses pakume advendiaja erimenüüd seltskondadele suurusega kaheksa kuni 20 inimest.

 

Lisainfo avaldame lähiajal.

Möödunud hooajad 2022/23

Peakoka inspiratsioon esimestest rohelistest võrsetest, varajastest õitest ja kergemast lihast ning kalast. 


Noodid: kuusevõrsed, naat, karulauk, kasemahl, spargel, nurmenukk

Restoran Kolm Sõsarat_Tärkamise aeg_menüü.jpg

Tärkamise aeg

mai - juuni

Külluse aeg

juuli - september

Peakoka inspiratsioon lapsepõlvesuvedest, värske heina lõhnast ja toompihlakad kraavipervel.

Noodid: aasalilled, noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, suvemarjad, pärnaõied, esimene linnumagus, lammas ja kala.

Külluse aeg restoranis Kolm Sõsarat. Suvemenüü, mustad sõstrad, tikrid, maasikad, vaarikad, punased sõstrad
Viljade aeg restoranis Kolm Sõsarat. Sügismenüü, salat, tomatid, juurikad, suvikõrvits

Viljade aeg

oktoober - jaanuar

Peakoka inspiratsioon sügise küpsusest ja värvide mängust.

 

Noodid: puravik, ebaküdoonia, õun, kõrvits, peet, mädarõigas, maapirn, Karula lammas.

Advendiaeg

28. november - 30. detsember

Advendiaja 4-käiguline jõulumaitsete menüü seltskondadele suurusega 8 kuni 16 inimest. 

Peakoka inspiratsioon: Karula lammas, puravikud ja suvel sahvrisse hoidistatud viljad. Tervituseks pakume jõulujooki.

Karula lammas_jõulumenüü_Kolm Sõsarat_fo
Kolme_sosara_menuu-WEB-14.jpg

Karge aeg

veebruar - aprill

Talvehooajal pakkusime karge aja maitseid eriõhtusöökidel üks kord kuus. 

IMG_9342.jpeg

Tärkava külluse aeg

juuni – juuli

Peakoka inspiratsioon värsketest suvemarjadest, oma aia rohelisest ja noortest köögiviljadest, söödavatest õitest, esimesest linnumagusest ja kohalikust maalambast.  

bottom of page