Menüü
Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.
Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele hooajalisi maitseid.
Suvehooajal pakume külalistele 7-käigulist degustatsioonimenüüd hinnaga 119 eurot/külaline.
Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke nii tuntud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.
A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole.
Hooajad
Külluse aeg
mai - august
Peakokk Kerti suvemenüüst:
"Seekordne suvemenüü tuleb mänguline. Ja minu soov on, et külalised saaksid rohkem kaasa mängida. Tooraine osas me järeleandmisi ei tee — pakume seda kõige paremat ja värskemat. Oma aed, põllud, heinamaa ja metsad muutuvad üha rikkalikumaks korjemaaks."