Restoran Kolm Sõsarat_Menüü_Kala_Söödavad lilled_Kõrgtase
 

Menüü

Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.

Pakume külalistele 7-käigulist toiduelamust hinnaga 79 eurot/külaline. Õhtusöögi nautimiseks palume aega varuda kolm tundi.  

 

Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke kodumaistelt väiketootjatelt. A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole. 

Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele viie hooaja maitseid. Iga hooaja alguses kuulutame välja  avaõhtusöögi, kuhu ootame gastronoomiahuvilisi uusi maitseid proovima.

Hooajad

 

Külluse aeg

juuli - august

Peakoka inspiratsioon: noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, pärnaõied, esimene linnumagus.

Avaõhtusöök: 1. juulil kl 18. 

NB! Kohad täis.

Külluse aeg restoranis Kolm Sõsarat. Suvemenüü, mustad sõstrad, tikrid, maasikad, vaarikad, punased sõstrad
Viljade aeg restoranis Kolm Sõsarat. Sügismenüü, salat, tomatid, juurikad, suvikõrvits

Viljade aeg

september - november

Menüü kirjelduse avaldame sügise lähenedes.

Advendiaeg

detsember

Menüü kirjelduse avaldame hilissügisel.

Jõulud restoranis Kolm Sõsarat. Advendiaeg. Krõmpsuv porgandikook
Karge aeg restoranis Kolm Sõsarat. Jäälilled akendel. Härmas aken. Talv

Karge aeg

jaanuar - aprill

Menüü kirjelduse avaldame uue aasta eel.

Peakoka inspiratsioon esimestest rohelistest võrsetest, varajastest õitest ja kergemast lihast ning kalast. 


Noodid: kuusevõrsed, naat, karulauk, kasemahl, spargel, nurmenukk

Restoran Kolm Sõsarat_Tärkamise aeg_menüü.jpg

Tärkamise aeg

mai - juuni