top of page
DSC_8640.JPG
Üles

Menüü

Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.

 

Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele hooajalisi maitseid.

 

Suvehooajal pakume külalistele 7-käigulist degustatsioonimenüüd hinnaga 119 eurot/külaline.

Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke  nii tuntud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.  

 

A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole. 

Hooajad

Anchor 1
DSC_1214.JPG

Külluse aeg

mai - august

Menüü avalikustame hooaja alguses mai keskel.
 

Peakokk Kerti uuest menüüst:
"Seekordne suvemenüü tuleb mänguline. Ja minu soov on, et külalised saaksid rohkem kaasa mängida. Tooraine osas me järeleandmisi ei tee — pakume seda kõige paremat ja värskemat. Oma aed, põllud, heinamaa ja metsad muutuvad üha rikkalikumaks korjemaaks."

bottom of page