
Menüü
Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.
Sel talvehooajal pakume külalistele 7-käigulist toiduelamust hinnaga 79 eurot/külaline eriõhtusöögil üks kord kuus. Õhtusöögi nautimiseks palume aega varuda neli tundi.
Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke nii tundud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse. A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole.
Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele viie hooaja maitseid.
Hooajad

Karge aeg
veebruar - aprill
Peakoka inspiratsioon esimestest rohelistest võrsetest, varajastest õitest ja kergemast lihast ning kalast.
Noodid: kuusevõrsed, naat, karulauk, kasemahl, spargel, nurmenukk

Tärkamise aeg
mai - juuni
Möödunud hooajad 2022/23

Külluse aeg
juuli - september
Peakoka inspiratsioon lapsepõlvesuvedest, värske heina lõhnast ja toompihlakad kraavipervel.
Noodid: aasalilled, noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, suvemarjad, pärnaõied, esimene linnumagus, lammas ja kala.

Viljade aeg
oktoober - jaanuar
Peakoka inspiratsioon sügise küpsusest ja värvide mängust.
Noodid: puravik, ebaküdoonia, õun, kõrvits, peet, mädarõigas, maapirn, Karula lammas.
Advendiaeg
28. november - 30. detsember
Advendiaja 4-käigulist jõulumaitsete menüüd
hinnaga 59 eurot/külaline pakume seltskondadele suurusega 8 kuni 16 inimest.
Jõululõuna või -õhtusöögi broneerimiseks kolleegidele
või sõpruskonnale palun saada meile päring siin.
Peakoka inspiratsioon: Karula lammas, puravikud ja suvel sahvrisse hoidistatud viljad. Tervituseks pakume jõulujooki.
