
Menüü
Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.
Sel talvehooajal pakume külalistele 7-käigulist toiduelamust kord kuus toimuval eriõhtusöögil (79 eurot/külaline).
Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke nii tundud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.
A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole.
Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele viie hooaja maitseid.
Hooajad

Karge aeg
veebruar - aprill
Möödunud hooajad 2022/23
Külluse aeg
juuli - september
Peakoka inspiratsioon lapsepõlvesuvedest, värske heina lõhnast ja toompihlakad kraavipervel.
Noodid: aasalilled, noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, suvemarjad, pärnaõied, esimene linnumagus, lammas ja kala.


Viljade aeg
oktoober - jaanuar
Peakoka inspiratsioon sügise küpsusest ja värvide mängust.
Noodid: puravik, ebaküdoonia, õun, kõrvits, peet, mädarõigas, maapirn, Karula lammas.
Advendiaeg
28. november - 30. detsember
Advendiaja 4-käiguline jõulumaitsete menüü seltskondadele suurusega 8 kuni 16 inimest.
Peakoka inspiratsioon: Karula lammas, puravikud ja suvel sahvrisse hoidistatud viljad. Tervituseks pakume jõulujooki.
