top of page
DSC_5220.JPG
Üles

Menüü

Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.

 

Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele hooajalisi maitseid.

 

Sügistalvisel hooajal pakume külalistele 7-käigulist degustatsioonimenüüd hinnaga 140 eurot/külaline.

Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke  nii tuntud veinipiirkondade kui ka kodumaistelt väiketootjatelt, lisaks meie enda valmistatud alkoholivabu jooke ja marjanapse.  

 

A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole. 

Hooajad

Anchor 1
Thanksgiving Pumpkins

Karge aeg

oktoober - aprill

Peakokk Kerti sügistalvisest menüüst:

 

"Alustuseks kolm suupistet kartulist ja kõrvitsast, järgmiseks tallemaks põletatud viski, peedi ja vanemate aia viinamarjadega. Seejärel Puutsa talu rohumaabroiler ja oma aia tomatid ning Karula metsadest pärit mustad torbikseened ja Kullamaa artišokid.  Põhidessert koosneb arooniatest, meest ja roosiõitest, sellele järgneb mitmekihiline kommide kollektsioon."
 

Menüü al 12.10

Aadress

Kirikumõisa tee 9

Lüllemäe küla

68116

Valgamaa

Reserveeringutele avatud

Sügis-talvine hooaeg alates oktoobrist.

Vabade laudade info DinnerBooking'us.

Kontakt

MICHELIN 2024_Green Star_1_E-label.png
Falstaff.png
White Guide_logo_2021-22-23_Kolm Sõsarat (700 × 300 px).png
  • Facebook
  • Instagram
  • TripAdvisor

© Restoran Kolm Sõsarat 2024

bottom of page