
Menüü
Meie menüü on sümbioos peakoka isikupärasest käekirjast, Eesti taluköögi pärimusest ning valdavalt omakasvatatud, ümbruskonna metsadest korjatud või kohalike väiketalunike toorainest.
Pakume külalistele 7-käigulist toiduelamust hinnaga 79 eurot/külaline. Õhtusöögi nautimiseks palume aega varuda kolm tundi.
Joogikaardilt saab tellida alkohoolseid jooke kodumaistelt väiketootjatelt. A la carte ega taimetoidumenüüd meil ei ole.
Loomulikus kulgemises koos aastaaegade vaheldumisega pakume oma külalistele viie hooaja maitseid. Iga hooaja alguses kuulutame välja avaõhtusöögi, kuhu ootame gastronoomiahuvilisi uusi maitseid proovima.
Hooajad
Külluse aeg
juuli - august
Peakoka inspiratsioon: noored herned ja porgandid, värske kartul, kukeseened, sõstrad, pärnaõied, esimene linnumagus.
Avaõhtusöök: 1. juulil kl 18.
NB! Kohad täis.


Viljade aeg
september - november
Menüü kirjelduse avaldame sügise lähenedes.
Advendiaeg
detsember
Menüü kirjelduse avaldame hilissügisel.


Karge aeg
jaanuar - aprill
Menüü kirjelduse avaldame uue aasta eel.
Peakoka inspiratsioon esimestest rohelistest võrsetest, varajastest õitest ja kergemast lihast ning kalast.
Noodid: kuusevõrsed, naat, karulauk, kasemahl, spargel, nurmenukk
