top of page
metsxmeri_alam.png

mets x meri

Laupäev, 11. november kl 17 
pühapäev, 12. november kl 15

Restoranis Kolm Sõsarat

Sündmus

Selle aasta hingekuul kohtuvad Lüllemäel restoranis Kolm Sõsarat sügisesed Eesti ranna- ja metsamaitsed. 

​

Seekord toimetavad ühises köögis meie peakokk Kerti Vissel ja vabakutseline tippkokk Martin Meikas, kes on olnud tipprestoranide Ö, Kaks Kokka ja NOA peakokk.  

​

Külalised saavad osa 8-käigulisest õhtusöögist, mis kujuneb kahe erineva tausta ja päritoluga koka koosloomes. 

​

Kuidas Saaremaa ja Vana-Võromaa tooraine ja juured kokku kõlavad, millises vormis need seekord lauale jõuavad ning mis mõtteid kokad neil õhtutel jagavad, saab kogeda eriõhtusöökidel 11. novembril kl 17 ja 12. novembril kl 15. 

​

Menüüga sobitab jooke sommeljee Karoline Reinhold. Külalisi võõrustab Lüllemäe majaperenaine ja kirglik külalislahkuse kombestiku elushoidja Triin Rätsep.

Osalemine

Õhtusöögil osalemise hind on 109 eurot/külaline, millele lisandub tellimus joogikaardilt.

 

Elamuseks palume aega varuda neli tundi.

Kohtade arv on piiratud – meie õdusalt elegantne restoranimaja võõrustab õhtusöögil 16 külalist. 

 

Koha õhtusöögil palume reserveerida vähemalt 72 tundi enne toimumisaega broneerimissüsteemis DinnerBooking.
Broneeringu kinnitab osalustasu ettemaks 12 tunni jooksul pärast broneeringu tegemist. Täpsemad juhised edastatakse meilitsi pärast esmase reserveeringu tegemist. 

​

Majutusest

Restoran Kolm Sõsarat asub Lüllemäel Valgamaal (v.t kaarti). Valiku lähimatest ööbimiskohtadest leiab siit.

bottom of page